• Let op: momenteel is er een storing. Kom je niet in het menu om af te rekenen, neem dan contact op met: info@domeineren.nl of stuur een bericht naar 06-21837774. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een alternatieve link.
  • Voor het ongemak: 10% extra korting op alle domeinnamen met kortingscode: TIEN

 

Domeineren is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in waardevolle en onderscheidende domeinnamen. Veel aanbieders verkopen domeinnamen voor honderden of duizenden euro's. Bij ons beschikt u over krachtige domeinnamen tegen een relatief laag bedrag. 95% van onze domeinnamen worden verkocht tegen vast prijzen variërend  van € 19,- tot  € 99,- exclusief BTW.

Krachtige domeinnamen
De domeinnamen die wij aanbieden hebben in de meeste gevallen een geschiedenis opgebouwd. Ze zijn in het verleden al een keer in gebruik geweest waardoor je met een paar klikken en een lage investering een flink aantal bezoekers naar je website kunt krijgen. De domeinnamen zijn namelijk heel simpel door te verwijzen naar uw huidige website. U hoeft hiervoor uw huidige website niet aan te passen.

Projecten
Wij registreren op willekeurige momenten domeinnamen waar wij op dat moment een project in zien. Omdat niet alle projecten direct gedraaid kunnen worden, worden er ook domeinnamen aangeboden via deze website. 

Via het kopje 'domeinnamen' zie je een selectie van beschikbare domeinnamen.